Carstens Fotodagbog fra Azoerne

2. oktober, 3. oktober, 4. oktober, 5. oktober, 6. oktober, 7. oktober, 8. oktober, 9. oktober, 10. oktober, 11. oktober, 12. oktober, 13. oktober, 14. oktober, 15. oktober

Fredag d. 6. oktober 2006

Ja, så blev det pokkers tidligt - og op skulle vi.

Dagens program lød på en bustur til Lagoa do Fogo - Ildsøen. Vi skulle op på øens højeste punkt og se udsigten over det som siges at være den smukkeste af de tre kratersøer der er på øen.

Vejret så nogenlunde ud - det så ud til at skyerne trak væk, så vi ville få solskin. Da vi skulle op i højderne i dag, var det vigtigt for os at det blev klart i vejret.

Inden vi kørte op i højderne skulle vi lige besøge en kramikfabrik. Keramikken syntes jeg generelt var uinteressant - enkelte figurer var flotte, men elleres var det mest tilblivelsen af keramiken der var interessant.

Efter keramikfabrikken gik det op i højderne. Desværre hang skyerne stadig tæt over bjegtoppene. Øv!

Heldigvis var der et udsigtspunkt længere nede som lå under skyerne og hvor udsigten stadig var fantastisk.

Efter udsigtspunktet kig turen til et vandfald med vand fra en varm kilde, hvor det også var muligt at bade. Det var et utrolig frodigt sted - og utrolig svært at beskrive med billeder.

Her er det lige en varm kilde der stikker frem til overfladen - det er vist en af dem man ikke skal hoppe i da vandet er kogende... av...

Som det ses var der flere der benyttede sig af muligheden af at bade i det 30 grader varme vand... Jeg sprang dog over - man blev jo ikke yngre af at bade i denne kilde... ;o)

Vi fik lige et par små regnbyer mens vi var der. Det var ikke nok til at vi blev rigtig våde, men det friskede lige det hele lidt op.

Lidt stemningsbilleder...

Efter vandfaldet gik turen til Ribeira Grande, som er øens næst største by med ca. 11.000 indbyggere. Her var det meningen at vi skulle prøvesmage øens egne likører - det var dog ikke noget for min mor og mig, så vi brugte lidt mere tid på at kigge os lidt omkring.

Vi var dog henne i likør butikken, men igen virkede det lidt som en opreklameret turistatraktion, som man sagtens kunne være foruden.

Næ, lokal befolkningen er meget mere interessant... ;)

:o)

Fik lige øje på en ret syret udstødning på en ret ordinær bil...

Da vi kom tilbage til hotellet så vi at dette krystogtskib havde lagt til. Tror det er det støreste vi endnu har set. Virkede enormt stort.

Det var så dagens historie. I morgen skal vi på endnu en bustur. Jeg håber at vejret er med os denne gang. Vi får se.


Næste dag: 7. oktober