Carstens Fotodagbog fra Azoerne

2. oktober, 3. oktober, 4. oktober, 5. oktober, 6. oktober, 7. oktober, 8. oktober, 9. oktober, 10. oktober, 11. oktober, 12. oktober, 13. oktober, 14. oktober, 15. oktober

Søndag d. 8. oktober 2006

I dag havde vi ingen planer.

Så vi besluttede at tage på hval/delfin safari. Båden sejlede kl.13 og turen varede ca. 3 timer. Tre både sejlede afsted - to gummibåde og en noget større glasfiber speedbåd. Det var den min mor og jeg valgte at tage med.

Vi valgte at sættes os foran i båden - her er folk ved at stige om bord.

Så er vi på vej ud og finde delfiner. Vi havde ikke nogen forventninger om at se hvaler - men vi ville også være godt tilfredse med at se delfiner.

Den første delfin lidt tættere på båden... Det skal siges at jeg i billedebehandlingen har zoomet yderligere ind på delfinerne så man bedre kan se dem. Nogle gange var de dog helt tæt på båden.

Jeg vil stort set lade billederne tale for sig selv.

Den var rigtig tæt på... :o)

Pigen var en del af besætningen på båden. Hun var i vandet for at se om delfinerne ville lege. Det ville de ikke! De var faktisk lidt irriteret på hos. Jeg snakkede med hende da vi sejlede tilbage, og hun sagde at delfinerne udstødte nogle rigtig høje og meget irriterende lyde - helt sikkert for at holde menneskerne i vandet væk. En del af delfinerne klappede også med halen i vandet, hvilket er et tegn på at de er irriteret. Så de var ikke super sociale i dag.

Heldigvis fik jeg alligevel en del gode billeder ud af det.

Det var en ret stor flok delfiner der var samlet her. Måske op til 50 individer i denne flok, der var i dette område.

Det er ikke en måge, men de minder om dem. Og de er gode til at "gå" på vandet ;o)

Tæt på igen.

En anden type delfiner - mindre end de første vi så - og lidt mere sky.

En lille ø uden for kysten.

De lokale tager ud i både og bader fra øen, da der er en lille lagune med roligt vand.

Jeg må finder ud af om man kan leje sådan en jetski - har jeg nemlig aldrig prøvet før...

Alt i alt var det et meget god tur. Jeg fik taget næsten 500 billeder med delfiner, men syntes ikke der er noget superbillede i mellem. Der er mange ok billeder, som man kan se. Men super billedet fik jeg ikke i kassen i dag.


Næste dag: 9. oktober