Carstens Fotodagbog fra Azoerne

2. oktober, 3. oktober, 4. oktober, 5. oktober, 6. oktober, 7. oktober, 8. oktober, 9. oktober, 10. oktober, 11. oktober, 12. oktober, 13. oktober, 14. oktober, 15. oktober

Jeg håber at jeg hver dag kan opdatere min lille fotodagbog med billeder og lidt tekst fra hver dag i min og min mors ferie på Azoerne. Klik på billederne får at se dem i en større udgave.

Nå, ja - jeg er pisse ligeglad med min stavning, så der er sikkert en enkelt stave bøf eller to rundt omkring ;)

Varme hilsner
Carsten

Mandag d. 2. oktober 2006

Rejsen til Azoerne gik fint og uden problemer - altså bortset fra at vi skulle op kl. kvart i kvalme... 03:15. Jeg mener, ofte går jeg i seng senere end jeg stod op i dag, så klart jeg var lidt træt. Heldigvis gik check-in og security uden den store ventetid, så der blev også tid til lidt usansynlig dyr afensm.... øhhh altså morgenmad ;o)

Selve flyveturen gik også fint, selv om det kniber med at få lov til at prøve at forsøge at sove... Så skal man købe drikkevare, så skal man have mad, så skal man have kaffe ... Og når man så endelig har fået lukket øjnene og lige er ved at falde i søvn, skal passagseren ved siden af forbi og på toilettet... arghhhh! :o)

Nå, men da vi endelig kom til hotellet, skulle vi lige vente et par timer på at værelset var gjort klart - det passede næsten med frokosten, så det var ikke så meget tid vi skulle fordrive med at kigge lidt på marinaen.

Som man kan se af det første billede er udsigten fra vores værelse fantastisk og lige som de lovede i kataloget - hvad de lige havde glemt at nævne i selv samme katalog var det man ser på det næste billede... udbygning af havnen, hvilket naturligvis ikke er helt lydløst :o(

Efter en powernap på en times tid eller så, var vi klar til intro mødet - og derefter blev det til en lille byvandring. De næste billeder er fra vores første tur rundt i Ponte Delgada.

Den offentlige svømmepøl der ligger i havnen har både udspring platform og noget der minder om en mini vandrusjebane - det må vi se nærmere på en dag, hvis vandet bare ikke er for koldt...

På trods af byggeriet var der stadig nogle små caféer langs havnepromenaden.

Havnen og byggeriet set fra den modsatte ende af hvor vores hotel ligger.

Mor med det gamle forts murer i baggrunden.

Vist nok den største kirke i Ponta Delgada.

En hyggelig gågade.

De gør en del ud af deres gadeskilte og husskilte.

Udsigten fra værelses til byggeriet om aftenen.


Næste dag: 3. oktober